betaalbare-tender

Baaiman Slim is met een lengte van 5,50m en zijn strakke belijning zeer onderscheidend in zijn prijsklasse. Deze prachtige luxe tender is snel, onderhoudsarm, zelflozend en voorzien van een CE keurmerk. Daarnaast is de Baaiman slim zeer betaalbaar en kan hij ook geleverd worden met een motor van Evinrude en trailer van Vanclaes.

Merk: Baaiman Jachtbouw
Lengte: 5,50 meter
Breedte: 2 meter
Max. aantal pk: 40 pk
Diepgang: 30 cm
Dikte aluminium: 4 mm
Zelflozend: Ja

Betaalbare tender

Zoek jij een mooie tender die zeer onderscheidend is van de rest in een betaalbare prijsklasse. Dan is de Baaiman Slim de beste keus voor jou. De Baaiman Slim is perfect voor de pleziervaart, gebouwd van lichtgewicht zeewaardig aluminium, waardoor hij zeer wendbaar en milieuvriendelijk is. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de Baaiman Slim. Neem dan gemakkelijk contact op via ons contactformulier of via WhatsApp.

Impressies

Nederlandse kwaliteit

Onze boten zijn onverwoestbaar, onderhoudsvrij, zelflozend en worden gemaakt van CE gekeurde materialen door gecertificeerd personeel.

Aantal personen

Op de Baaiman Slim kunt u met maximaal 6 personen genieten.

Laag verbruik

Alle Baaiman boten worden gebouwd van duurzaam en lichtgewicht zeewaardig aluminium waardoor hij met een lichte motor zijn snelheid kan halen.
Baaiman Slim stuur

Vraag vrijblijvend een offerte aan!