Bekijk hieronder de modellen van Baaiman Jachtbouw. Door op de knop “Lees meer” te drukken vind je meer informatie over de desbetreffende boot!
aluminium-consoleboot

Baaiman Sport 550

Deze prachtige luxe aluminium consoleboot is 5.50 meter en kan uitgevoerd worden met een buitenboordmotor tot wel 100 pk.

Lees meer

Baaiman Sport 650

De boten van Baaiman Jachtbouw kenmerken zich door de strakke belijning en prachtige details. Een detail die niet is te op deze tender is de oranje lederen bekleding. Met een lengte van 6,50 meter en 2,20 breed bied de Baaiman Sport 650 genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen met uw gezin.

Lees meer
BaaimanLXRY700

Baaiman LXRY 700

De Baaiman LXRY 700 is met een lengte van 7 meter het kleinste LXRY model van Baaiman Jachtbouw. Ook bij deze luxe tender vind je de lederen signature van Baaiman Jachtbouw terug. 

Lees meer
betaalbare-tender

Baaiman Slim

De Baaiman Slim is met een lengte van 5,50m en zijn strakke belijning zeer onderscheidend in zijn prijsklasse. Deze prachtige luxe tender is snel, onderhoudsarm, zelflozend en voorzien van een CE keurmerk.

Lees meer
Baaiman LXRY 850

Baaiman LXRY 900

De Baaiman LXRY 900 is met een lengte van 9 meter het middelste LXRY model van Baaiman Jachtbouw. Ook bij deze luxe tender vind je de lederen signature van Baaiman Jachtbouw terug. 

Lees meer
Baaiman LXRY 850

Baaiman LXRY 1100

De Baaiman LXRY 1100 is met een lengte van 11 meter het grootste LXRY model van Baaiman Jachtbouw. Ook bij deze luxe tender vind je de lederen signature van Baaiman Jachtbouw terug. 

Lees meer

Aluminium boten

Als ervaren botenbouwers hebben we bij Baaiman Jachtbouw luxe, aluminium boten ontwikkeld. Van werkboten tot pleziervaartuigen; we hebben een uitgebreid assortiment tot onze beschikking met ieder specifieke kenmerken.

Alle Baaiman-boten zijn voorzien van een CE keurmerk, verkrijgbaar in diverse groottes en kunnen worden geleverd met een motor van Evinrude en trailer van Vanclaes.

Als u dat wilt, worden ze aangepast naar uw wensen en smaak. Zo kunt u bij de Baaiman 550, 650 en 750 kiezen voor een sunbed voorin of juist een rondzit. De Baaiman 601 Fishing is volledig toegespitst op de visliefhebber, die met deze boot vol handige toepassingen voor het vissen zijn hart kan ophalen.

De aluminium boten van Baaiman Jachtbouw hebben goede vaareigenschappen en een comfortabele hoge zit, die ook meteen zorgt voor goed overzicht op het water. Ze zijn gebouwd van aluminium dat niet alleen veel sterker is dan polyester, maar ook nog eens duurzamer en gemakkelijker in onderhoud.

Vraag vrijblijvend informatie op!