Baaiman LXRY 850

De Baaiman LXRY 900 is het 9 meter model van de LXRY botenlijn. Bij deze luxe tender vind je het lederen signature van Baaiman Jachtbouw terug. 

Merk: Baaiman Jachtbouw
Lengte: 9 meter
Breedte: 2,50 meter
Max. aantal pk/kW: 2×300 pk/224 kW of 1x 435 pk/325kW
Diepgang: 50 cm
Doorvaarthoogte: 125 cm
Dikte aluminium: 5 mm
Zelflozend: Ja
Vaste brandstoftank: 300 liter benzine
Vaste watertank: 100 liter
Gewicht: 1350 kg
Snelheid: 40+ kts / 74+ km/u
Certificering: CE – C (8 personen)

Deze prachtige luxe tender is perfect voor u en uw gezin. Geniet van de luxe, de ruimte en de kracht van de 2x 300pk. Het is mogelijk om te kiezen uit een rondzit of een sunbed. De boot is trailerbaar en in verschillende kleursamenstellingen leverbaar. Vraag een vrijblijvend gesprek om meer te weten over dit model. We nodigen u graag uit voor een gesprek en kijken graag of we uw wensen kunnen realiseren.

De combinatie van vooruitstrevend design en uitmuntend vakmanschap maakt de BAAIMAN LXRY 900 een lust voor het oog en een genot om mee te varen.

Gebouwd volgens de modernste productietechnieken en voorzien van de nieuwste technische details. Hiermee staat de BAAIMAN LXRY 900 op het hoogste niveau qua snelheid, comfort en luxe. Dit model is ontworpen met als uitgangspunten: snelheid, strakke lijnen en een luxe uitstraling.  Uitermate geschikt voor de Middellandse Zee of de Cariben. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze niet op de Nederlandse wateren mag ‘shinen’. Door de slanke lijnen zal ze ook zeker niet misstaan als stijlvolle tender op een superjacht. De riante achterkuip biedt plaats voor maximaal 8 personen en is voorzien van een koelkast om uw drankjes aan boord lekker koel te houden. Het automatisch ankersysteem vergemakkelijkt het ankeren, zodat u snel van uw drankje kunt genieten.

Het overdekte voordek geeft de mogelijkheid om op te zonnen. Onderdeks ontstaat zo ruimte voor een 2 persoons ligbed en een toilet.

De kleurencombinatie oranje / zwart geeft de boot een moderne luxueuze uitstraling. Niet geheel uw style? Uiteraard is de boot in andere kleurstellingen leverbaar.

De moderne lichtgewicht aluminium romp staat garant voor verrassend hoge snelheden. Snelheden tot wel 90 km/u zijn zeker haalbaar! Om hierin aan uw wensen te voldoen zijn er diverse Outboard set-ups tegen meerprijs leverbaar. Standaard is dit model voorzien van een Mercury V8-250pk outboard.

Door het gebruik van zeewaardig aluminium is de boot onderhoudsarm. Het laswerk is van uitmuntende kwaliteit. Hierdoor komen de strakke lijnen nog beter tot z’n recht. Alle zichtdelen zijn geplamuurd en hoogglans gespoten. Diverse kleurstellingen zijn mogelijk en geheel af te stemmen aan uw wensen. Uiteraard in combinatie met de hoogwaardige Quick-dry foam kussens en de high performance Eva-foam / Polyurea – fender.

Gezien de geringe afmetingen (9.00 x 2.55 m) en gewicht (2800kg) is de boot nog zeer goed trailerbaar.

Impressies

Nederlandse kwaliteit

Onze boten zijn onverwoestbaar, onderhoudsvrij, zelflozend en worden gemaakt van CE gekeurde materialen door gecertificeerd personeel.

Aantal personen

Op de Baaiman LXRY 900 kunt u met maximaal 8 personen genieten.

Laag verbruik

Alle Baaiman boten worden gebouwd van duurzaam en lichtgewicht zeewaardig aluminium waardoor hij met een lichte motor zijn snelheid kan halen.
BaaimanLXRY-1

Vraag vrijblijvend een offerte aan!