FishingtekoopHome

Verkocht: Deze zo goed als nieuwe Baaiman 601 Fishing is speciaal toegespitst op vissen. Slechts 20 vaaruren op de prachtige 40 PK Evinrude buitenboord motor! Deze luxe, aluminium consoleboot is snel, onderhoudsarm en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er aan boord visstoelen, hengelsteunen en een fishfinder aanwezig. Deze Baaiman 601 Fishing wordt geleverd met een 40 PK motor van Evinrude en een trailer van Vanclaes.

Deze Baaiman 601 Fishing is verkrijgbaar vanaf €21.000 (incl. BTW) met bijbehorende trailer! Op dit moment staat er één aangeboden op verzoek van klant vanwege verkoop vakantieverblijf.

Merk: Baaiman Jachtbouw
Lengte: 6,01 meter
Breedte: 2,13 meter
Max. aantal pk: 100 pk
Motor: 40 PK Evinrude
Diepgang: 30 cm
Dikte aluminium: 4 mm
Zelflozend: Ja

De Baaiman 601 Fishing is het perfecte model voor elke sportvisser. Deze aluminium visboot is speciaal ingericht om van het vissen een succes te maken. Doordat de Baaiman 601 Fishing de mogelijkheid biedt voor een 100 pk Evinrude haal jij niet alleen meer plezier het uit een dag vissen maar geniet je ook van optimaal vaarplezier!

Impressies

Nederlandse kwaliteit

Onze boten zijn onverwoestbaar, onderhoudsvrij, zelflozend en worden gemaakt van CE gekeurde materialen door gecertificeerd personeel.

Aantal personen

Op de Baaiman 601 Fishing kunt u met maximaal 6 personen genieten.

Laag verbruik

Alle Baaiman boten worden gebouwd van duurzaam en lichtgewicht zeewaardig aluminium waardoor hij met een lichte motor zijn snelheid kan halen.
0D0FB7F0-F503-4ECB-80B6-BABEE935BF71

Vraag vrijblijvend een offerte aan!